BEHANDLINGER

Delkropsmassage / 30 minutter 

Hvis du oplever spændte muskler, ubehag i form af eksempelvis hyppig hovedpine, eller bare har lyst til en afstressende massage.

Massagen sammensættes efter dit ønske, så der er fokus på dine behov.

Pris: 260 kr.

 

Delkropsmassage / 45 minutter

Perfekt massage hvis du ofte oplever opspændte muskler eller smerter, hvor der er god tid til at gå i dybden med de ramte områder. Dette kunne eksempelvis være nakke, skulder og ryg eller en dybdegående massage af benmuskulaturen.

Pris: 370 kr.

 

Kropsmassage / 60 minutter

Hvis du lider af muskelspændinger eller har lyst til at forkæle dig selv med en massage af hele kroppen, vil der i løbet af en times massage være mulighed for både afslappende og afstressende massage, samt for at gå i dybden med særligt opspændte muskler.

Hvis du ønsker det, kan behandlingen afsluttes med enten en let ansigts- eller fodmassage.

Pris: 460 kr.

 

Helkropsmassage / 90 minutter

Den ultimative massage til dig, der både vil have tid til at nyde afslappende og afstressende massage og oplever smertende og opspændte muskler.

Der er god tid til virkelig at arbejde grundigt og dybdegående med massagen for at løsne hele kroppen op og tilgodese ekstra spændte muskler, hvilket giver fantastisk velvære både under og efter behandlingen.

Massagen afsluttes med både afslappende ansigtsmassage og let fodmassage.

Pris: 590 kr.

 

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk/fysiologisk massage er en massageform, som tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning.

Der er fokus på at gennemarbejde kroppens muskulatur og behandle muskelinfiltrationer/myoser og opspændte muskler. Opspændte muskler kan opstå af flere forskellige grunde, eksempelvis fysisk aktivitet, stress eller gennem dit daglige arbejde, og resulterer i, at muskelvævet bliver opspændt og dermed for kort, hvilket kan behjælpes gennem fysiurgisk massage, som har en gavnlig og hurtig effekt, så du opnår mere smidige muskler og mindre ømhed.